• Ingeniør/tekniker

Aalborg Portland A/S søger en tekniker til vores gruppe af specialister indenfor cement, mørtel og beton. Afdelingen beskæftiger sig med én af de vigtigste opgaver i Aalborg Portland, nemlig konstant at understøtte udviklingen af kundernes recepter, udvikling af nye applikationer og optimere anvendelsen af cement. 

Du vil primært arbejde med rådgivning og udvikling for og med vores samarbejdspartnere og kunder, hvor du bliver en nøgleperson i forhold til at fortsætte og udbygge vores viden indenfor cement, mørtel og beton.

Som tekniker i Aalborg Portland får du følgende arbejdsopgaver:

  • Rådgive i cement, mørtel og beton til kunder og forbrugere af cement, herunder gennemføre produkttekniske opgaver og projekter i tæt samarbejde med kunder og andre interessenter f.eks. koncernens udviklingscenter og eksterne interesseorganisationer.
  • Gennemføre kurser og uddannelsesaktiviteter for kunder, kollegaer og branchen.
  • Deltage i udviklingsprojekter, f.eks. indenfor applikationer af cement, ny viden og udvikling af beregnings og simuleringsværktøjer.
  • Medvirke i Aalborg Portlands interne udviklingsprojekter for optimering og udvikling af cementer, egenskaber og sortiment.
  • Sparring omkring problemløsning hos kunder i samarbejde med kollegaer i afdelingen.

Arbejdssted er Aalborg, men du kan forvente at der bliver mange opgaver ude hos kunder og hos andre partnere eksempelvis hos vores testlaboratorie, produktion og kvalitetsafdeling.

Styrke til at forme fremtiden

Du har en relevant teknisk baggrund (f.eks.civil - eller diplomingeniør indenfor kemi eller bygning, Cand. Scient. Kemi el. lign.) eller alternativt kan du dokumentere flere års erfaring fra lignende job - gerne i byggebranchen - så du har opbygget den fornødne tekniske indsigt og ballast.

Du er en udadvendt og tillidsvækkende person med naturlige evner til at knytte relationer, da du bliver en vigtig og aktiv person i den danske betonbranche. Solide tekniske kompetencer inden for såvel teoretisk som praktisk betonteknologi er derfor en fordel i jobbet. Dog sørger vi for den nødvendige oplæring og uddannelse fra dine kollegaer i afdelingen og koncernen.

Du er rutineret bruger af Office-pakken og desuden er det en forudsætning, at du har kørekort til personbil.

Du tilbydes

For den rette person er dette en spændende og udfordrende stilling med et selvstændigt ansvar med rig mulighed for at præge den fortsatte udvikling. Der er tale om en dynamisk arbejdsplads med engagerede og dygtige kolleger samt en fri og uformel omgangstone. Vi tilbyder en god løn, bilordning samt pensionsordning og diverse personalegoder.

Kontakt
Yderligere oplysninger får du hos René Fich Jespersen på telefon 20220280.

Send venligst din ansøgning via stillingsannoncen på vores hjemmeside www.aalborgportland.com snarest muligt og senest inden ansøgningsfristen den 27. juli 2017.

 
Ansøgningsfrist: 27-07-2017
Tiltrædelse: 01-09-2017
Hjemmeside: http://www.aalborgportland.dk


Send ansøgning