• Plant Supervisor til Unicons fabrikker i Herfølge, Hillerød og Frederikssund

Vil du være en del af en markedsledende virksomhed med fokus på høj kvalitet, og brænder du for at sikre kontinuerlig udvikling og optimering af produktionsaktiviteterne på en dynamisk arbejdsplads? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som Plant Supervisor/Fabriksleder i Unicon A/S.  

Om jobbet
Som Plant Supervisor spiller du en central rolle i at opretholde høje standarder inden for produktion, ledelse og sikkerhed i vores virksomhed, der består knap 400 engagerede kolleger, som hver dag arbejder på at sikre effektiv og professionel levering af færdigblandet beton fra vores 32 fabrikker over hele landet.

I Unicon bestræber vi os på at skabe en arbejdsplads, hvor effektivitet, sikkerhed og kvalitet går hånd i hånd. Du kommer derfor til at spille en afgørende rolle i at opretholde disse standarder og for at sikre den fortsatte udvikling af vores produktionsfærdigheder, ledelseskompetencer og sikkerhedsstandarder.

Med direkte reference til Områdechefen for Sjælland vil du få ansvaret for den daglige ledelse af produktionsassistenter/blandemestre og chauffører fordelt på de tre fabrikker.  

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Ansvarlig for drift og vedligeholdelse af vores fabrikker og produktionsudstyr
  • Overholdelse af fastlagte budgetter og handlingsplaner
  • Sikre overholdelse af politikker og procedurer både lokalt og på koncernniveau
  • Proaktiv planlægning af produktion og drift samt sikring af effektivitet og løbende omkostningsbesparelser
  • Sikre overholdelse af miljøtilladelser og arbejdsmiljølovgivning i samarbejde med HSE-afdelingen
  • Ansvarlig for eksterne og interne tilsyn og audits på fabrikkerne
  • Opfølgning på fravær og sikring af ferieplanlægning
  • Gennemføre og følge op på årlige medarbejderudviklingssamtaler


Teamplayer med gode relationelle kompetencer
Du er den rette kandidat til stillingen, hvis du har erfaring som operatør eller produktionsassistent med ledelsesansvar i en produktionsvirksomhed. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring fra betonbranchen og har været en del af et internationalt miljø. Du er analytisk tænkende og besidder en stærk viden om, hvordan vi kan arbejde med effektivitet og optimeringer.

Du er en teamplayer, der trives i rollen som leder og har en naturlig og positiv interaktion med kollegaer på alle niveauer. Du skaber en positiv og innovativ atmosfære, hvor kolleger og samarbejdspartnere naturligt lader sig inspirere og følger dig i udviklingen af strategier, projekter og samarbejder. Andre anerkender dit stærke engagement og drive efter at levere resultater.

Det er ligeledes vigtigt, at du agerer som et forbillede for dit team inden for sikkerhed, herunder risikovurderinger, opfølgning på hændelser og sikkerhedsgennemgange.


Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har en relevant teknisk uddannelse inden for byggebranchen med fokus på produktion, gerne kombineret med en videregående uddannelse inden for ledelse, projektledelse eller økonomi
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale
  • Har en god IT-forståelse, herunder erfaring Microsoft Office pakken og SAP

Sådan ansøger du
Hvis du er interesseret i stillingen, så tøv ikke med at sende os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Områdechef Jacob Christensen på tlf.: +45 23 62 62 02. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Unicon
Unicon Danmark tilbyder lige muligheder for alle og har aktivt fokus på at fremme et arbejdsmiljø, der er fri for diskrimination, og hvor medarbejdere behandles med værdighed og respekt. I vores virksomhed er ansættelse baseret på den enkeltes fortjenester og kvalifikationer, som er direkte relateret til kompetencekrav i jobbet. Vi diskriminerer ikke nogen medarbejder eller jobansøger baseret på race, etnicitet, nationalitet, herkomst, genetiske oplysninger, statsborgerskab, religion, alder, køn, kønsidentitet/udtryk, seksuel orientering, graviditet, civilstand, handicap eller andre beskyttede karakteristika efter gældende love eller regler. Vi overholder disse principper i alle aspekter af ansættelse, herunder rekruttering, ansættelse, uddannelse, kompensation, forfremmelse og fordele.

For yderligere information se www.unicon.dk og YouTube filmen Unicon Fordi du kun støber én gang 

 
Ansøgningsfrist: 05-05-2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Hjemmeside: http://www.unicon.dk


Send ansøgning