• Vi søger en intern beregner til Unicons salgsafdeling

Vil du være være en del af Unicons salgsproces og udføre omkostningsestimater og omkostningsevalueringer for byggeprojekter i Danmark? Vi søger en dynamisk og ambitiøs intern beregner, der, med direkte reference til Salgsdirektøren, bliver sparringspartner for salgsorganisationen og ansvarlig for at sikre, at prissætningen af beton og ydelser understøtter vores gældende praksis.


Om jobbet
Du bliver en del af en virksomhed, som består af knap 400 engagerede kolleger, der dagligt arbejder på at sikre effektiv og professionel levering af produkter og tjenester til vores kunder.

Som intern beregner vil du agere sparringspartner for salgsafdelingen, hvor du sikrer det rette overblik over råvarer, således at vi kan træffe de rigtige beslutninger. Dette indebærer blandt andet tæt dialog med råvarerleverandørerne.

Du vil desuden få en rolle i at understøtte beregninger af CO2-udledning for vores kunder, herunder benchmarking af vores produkter, som skal gøre os i stand til at udfordre vores kunder på bæredygtighedsaspekter.


Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Forberede indledende omkostningsestimater og indsende tilbud til udvalgte kundesegmenter
  • Samarbejde med key account managers om at lave indledende omkostningsestimater for deres kunder
  • Udføre efterberegninger på både igangværende og afsluttede projekter
  • Udvikle kundespecifikke listepriser
  • Samarbejde med råvareleverandører såsom Aalborg Portland
  • Bidrage til systemiske forbedringer og udvikling
  • Sikre at data opbevares og arkiveres korrekt
  • Forstå end to end omkostningsstruktur
  • Ad hoc-opgaver


Analytisk og dataorienteret med gode samarbejdsevner
Du bliver en del af vores salgsproces, hvor det overordnede formål er at sikre, at vores beslutninger altid er baseret på et gyldigt og datadrevet grundlag, hvorfor det er vigtigt, at du er analytisk tænkende, har en god talforståelse og besidder stærke beregningsfærdigheder. Derudover har du en god forståelse for omstændighederne ved prissætning baseret på en cost-plus og value added-tilgang, som gør dig i stand til konstant at udfordre salgsorganisationen.

Du har stærke samarbejdsevner, da en stor del af din hverdag består i at samarbejde med andre dele af organisationen, herunder Finans, med henblik på at sikre optimering - både hvad angår beregninger, logistik og tilgængelige råvarer.

Erfaring fra en produktionsvirksomhed er at foretrække, og hvis du har erfaring fra en international virksomhed, er det ligeledes et stort plus.


Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har kommerciel uddannelse samt 3-5 års erfaring med salgsregnskab og beregning
  • Er god til planlægning, koordinering og prioritering af opgaver
  • Besidder stærke IT- og softwarefærdigheder og har erfaring med Microsoft Office, SAP og Sales Force
  • Har erfaring med at yde professionel back-office service

Sådan ansøger du
Hvis du er interesseret i stillingen, så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Manager, Allan Dahl på tlf.: +45 7373 8757 eller Managing Director, Casper Mathiasen på tlf.: +45 2688 4931. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Om Unicon
Unicon Danmark tilbyder lige muligheder for alle og har aktivt fokus på at fremme et arbejdsmiljø, der er fri for diskrimination, og hvor medarbejdere behandles med værdighed og respekt. I vores virksomhed er ansættelse baseret på den enkeltes fortjenester og kvalifikationer, som er direkte relateret til kompetencekrav i jobbet. Vi diskriminerer ikke nogen medarbejder eller jobansøger baseret på race, etnicitet, nationalitet, herkomst, genetiske oplysninger, statsborgerskab, religion, alder, køn, kønsidentitet/udtryk, seksuel orientering, graviditet, civilstand, handicap eller andre beskyttede karakteristika efter gældende love eller regler. Vi overholder disse principper i alle aspekter af ansættelse, herunder rekruttering, ansættelse, uddannelse, kompensation, forfremmelse og fordele.

For yderligere information se www.unicon.dk og YouTube filmen Unicon Fordi du kun støber én gang 

 
Ansøgningsfrist: 12-05-2024
Hjemmeside: http://www.unicon.dk


Send ansøgning