• Vi søger pumpechauffører til Unicon i Avedøre, Herfølge eller Hedehusene

Der er chauffører og der er Unicon Chauffører 
Har du stort kørekort inkl. hænger/trailer og vil du være en del af et helstøbt og solidt arbejdsmiljø hos Danmarks førende betonproducent? Kan du lide at arbejde med entreprenørmateriel og have kundekontakt, og være lidt af en specialist, så er jobbet som pumpechauffør i Unicon sikkert noget for dig. 

Du leverer og pumper betonen 
Som vores nye pumpechauffør på Unicons fabrikker i Avedøre og Herfølge leverer og afvikler du betonpumpeopgaver til bygge- og anlægsopgaver i København og på Sjælland. Sammen med dine kolleger servicerer du vores kunder og pumper verdens mest anvendte byggemateriale. Din arbejdsdag vil typisk foregå ude på byggepladserne, hvor du er eksperten overfor kunden, og pumper betonen ud hvor den skal bruges – også de mest utilgængelige steder. Det betyder, at du bliver en vigtig kollega og samarbejdspartner for mange aktører på byggepladsen.  

Som pumpechauffør arbejder du på de store byggeprojekter, hvor der bruges store mængder beton, og dér hvor en almindelig betonlastbil ikke kan komme til. Du vil se resultaterne af dit arbejde, og hvordan dit aftryk på vil glæde samfundet i generationer. Din ekspertise gør netop opførelsen af byggerier som Metroen i København, Odense Universitetshospital og Lighthouse i Århus mulige. 

Der er flere gode grunde til at blive pumpechauffør hos Unicon: 

  • Vi har branchens bedste ansættelsesforhold 

  • Fleksibilitet for dig i forhold til vagter og arbejdssted

  • Mulighed for 3-4 dages arbejdsuge
  • Betalt arbejdstøjsordning, hvor vi også vasker tøjet for dig 

  • Udfordrende arbejdsopgaver 

  • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt og spændende karrieremuligheder 

  • En helt unik holdånd 

  • En grundig introduktion og oplæring i jobbet 

At være en del af holdet hos Unicon er noget ganske særligt, og kræver, at du også er det 

Har du hvad der skal til for at blive pumpechauffør hos Unicon, så er det nu, du har chancen. 

For at være af den rette støbning kræver det at, 

  • Du har stort kørekort og EU-bevis. Har du krancertifikat samt erfaring fra bygge-/entreprenørbranchen, vil det være en fordel 

  • Du har gode samarbejdsevner og er serviceminded, både overfor kunder og dine kolleger 

  • Du har teknisk og mekanisk forståelse 

  • Du kan arbejde løsningsorienteret og struktureret 

  • Du har hænderne er skruet rigtigt på, og at du ikke bange for at tage fat 

Med udgangspunkt i vores fabrik i enten Avedøre, Herfølge eller Hedehusene, vil du indgå i et fleksibelt team med gode kollegaer om afvikling af den daglige betonproduktion samt forefaldende arbejde på fabrikken. I det daglige refererer du til fabrikkens daglige leder.

Sådan bliver du en del af holdet 
Hvis du vil med på holdet, så send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Såfremt du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Pumpechef, Ib Jepsen på telefon +45 24 84 09 35. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har den rette kandidat.  

Om Unicon 
Unicon Danmark tilbyder lige muligheder for alle og har aktivt fokus på at fremme et arbejdsmiljø, der er fri for diskrimination, og hvor medarbejdere behandles med værdighed og respekt. I vores virksomhed er ansættelse baseret på den enkeltes fortjenester og kvalifikationer, som er direkte relateret til kompetencekrav i jobbet. Vi diskriminerer ikke nogen medarbejder eller jobansøger baseret på race, etnicitet, nationalitet, herkomst, genetiske oplysninger, statsborgerskab, religion, alder, køn, kønsidentitet/udtryk, seksuel orientering, graviditet, civilstand, handicap eller andre beskyttede karakteristika efter gældende love eller regler. Vi overholder disse principper i alle aspekter af ansættelse, herunder rekruttering, ansættelse, uddannelse, kompensation, forfremmelse og fordele.

 

 
Ansøgningsfrist: 12-05-2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Hjemmeside: http://www.unicon.dk


Send ansøgning