• Projektleder for Unicon Danmark

Vil du være en del af en markedsledende og innovativ virksomhed, der promoverer og sætter standarden på det danske marked for færdigblandet beton? Unicon Danmark er en førende virksomhed inden for byggematerialeindustrien, der leverer innovative løsninger inden for produktion og distribution af beton. Med fokus på bæredygtighed og kvalitet stræber vi efter at overgå vores kunders forventninger og skabe langvarige partnerskaber. Som en del af den globale Cementir Group er vi forpligtet til at forbedre bæredygtig udvikling og reducere vores miljøpåvirkning.

Til vores produktionssteder i Jylland søger vi en Projektleder. Du vil samarbejde med ledelsen om at identificere nødvendige projekter/investeringer på vores fabrikker. Du får ansvaret for vedligehold og investering på fabrikkerne i Jylland, bl.a. for at sikre optimal drift af vores produktionsfaciliteter på fabrikkerne med fokus på vedligehold og samtidig sikre, at god praksis formidles til alle fabrikker. Dine nøgleinteressenter vil være fabriks- og produktionspersonale, områdechefer, fabriksledere og eksterne håndværkere/entreprenører. Du rapporterer direkte til Project & Facility Manageren.

Vigtige ansvarsområder
I overensstemmelse med retningslinjer og standarder for fabrikkerne og under ledelse af Project & Facility Manageren vil du være ansvarlig for:

  • Gennemførelse af årlige inspektioner af fabrikkerne
  • Hjælp og rådgivning om vedligeholdelse og reparationer på fabrikkerne
  • Deltagelse i projektering af renoveringer og nye investeringer på fabrikkerne, herunder budgettering, planlægning, indkøb, eksekvering og budgetstyring
  • Udvidelse og vedligeholdelse af Unicons anlægsdata
  • Prioritering og opdatering af den årlige investeringspulje
  • Opfølgning med leverandører, herunder fakturakontrol, markedsovervågning og forhandling af nye aftaler
  • Sekundær deltagelse i/gennemførelse af interne tværfunktionelle (ad-hoc) projekter og analytiske opgaver i området
  • Bidrage til at sikre, at indkøb til reparationer og vedligeholdelse følger koncernens indkøbsretningslinjer

 

Vores krav til dig

Uddannelse: Maskin- eller elektrotekniker, maskiningeniør eller naturvidenskabelig bachelor.

Erfaring: Flere års erhvervserfaring med mekanisk og elektrisk vedligeholdelse af udstyr

Viden: Solid baggrund som vedligeholdelsestekniker med stærk ekspertise opnået i industrielle foretagender foretrækkes.

Erfaring med styring og regulering af procesanlæg, herunder færdigheder i at læse tekniske tegninger og forstå el diagrammer.

Erfaring med at arbejde, samarbejde og opnå resultater i en travl organisation.

Færdighed i Microsoft Office, SAP, Management systemer, CAD.

Engelskkundskaber på forhandlingsniveau. Forståelse af HSE, kvalitet, produktion og vedligeholdelse.


Personlige kompetencer
: Kvalitetsbevidst, selvkørende og systematisk i din måde at arbejde på. Teknisk mindset, der fungerer som rollemodel, med fokus på resultater og kundeorientering. Demonstreret evne til at tage føringen i beslutningstagning og proaktiv problemløsning.

Du skal kunne rejse til vores fabrikker i Jylland og lejlighedsvis også på Fyn og Sjælland.


Ansøgning og frist
Hvis du opfylder disse krav og er klar til at påtage dig en udfordrende, men givende rolle i koordineringen af fabriksvedligeholdelse, opfordrer vi dig til at ansøge. Bliv en del af vores team og bliv en del af en dynamisk organisation. Vi glæder os til at modtage dit cv og din motiverede ansøgning.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Project & Facility Manager Steen Dahlgaard på +45 2014 4560.

Unicon Danmark tilbyder lige muligheder for alle og har aktivt fokus på at fremme et arbejdsmiljø, der er fri for diskrimination, og hvor medarbejdere behandles med værdighed og respekt. I vores virksomhed er ansættelse baseret på den enkeltes fortjenester og kvalifikationer, som er direkte relateret til kompetencekrav i jobbet. Vi diskriminerer ikke nogen medarbejder eller jobansøger baseret på race, etnicitet, nationalitet, herkomst, genetiske oplysninger, statsborgerskab, religion, alder, køn, kønsidentitet/udtryk, seksuel orientering, graviditet, civilstand, handicap eller andre beskyttede karakteristika efter gældende love eller regler. Vi overholder disse principper i alle aspekter af ansættelse, herunder rekruttering, ansættelse, uddannelse, kompensation, forfremmelse og fordele.

For yderligere information se www.unicon.dk og YouTube filmen Unicon Fordi du kun støber én gang 

 
Ansøgningsfrist: 19-05-2024
Hjemmeside: http://www.unicon.dk


Send ansøgning