• Bliv industriteknikerlærling hos Aalborg Portland A/S

Kunne du tænke dig at starte din karriere i en spændende, højteknologisk procesvirksomhed med gode udviklingsmuligheder? Er du initiativrig og motiveret for at lære nyt? Så er du måske vores kommende Industriteknikerelev.

Om jobbet
Hos Aalborg Portland får du en uddannelse i særklasse med et veltilrettelagt og spændende uddannelsesforløb. Du bliver en del af et team på i alt 6 personer, som du får mulighed for at forme fremtiden sammen med, og hvor der er plads til forskellighed. I din praktikperiode kommer du til at beskæftige dig med følgende arbejdsopgaver:

  • Fremstilling og reparation af værktøj og specialudstyr
  • Nye anlægs- og vedligeholdelsesopgaver
  • Fejlfinding på hydrauliske og pneumatiske anlæg
  • Montering og demontering af maskiner og komponenter

Udover den praktiske del af uddannelsen, som du får hos Aalborg Portland, bliver du tilknyttet skoleophold på TechCollege i Aalborg.


Din profil
Vores forventninger til dig er, at du som minimum har gennemført 9. eller 10. klasse. Hvis du har bestået et grundforløb indenfor Produktion & Udvikling på Tekniske Skole, er det en fordel, men det er ikke et krav.

Som person skal du have flair for at bruge dine hænder og ikke være bange for at tage fat. Desuden forventer vi, at du er ansvarsbevidst og god til at arbejde såvel selvstændigt som sammen med andre.

 

Sådan ansøger du
Hvis du er interesseret i stillingen, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Fortæl gerne kort om dig selv, skoleforløb, fritidsinteresser og jobs samt dine planer for fremtiden. Du er også meget velkommen til at vedhæfte eksamensbeviser og udtalelser. Vi indkalder til samtaler løbende og forbeholder os dermed retten til at lukke rekrutteringen, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Maintenance Supervisor Søren Hove Jensen på tlf.: +45 24 29 13 08.

 

Aalborg Portland tilbyder lige muligheder for alle og har aktivt fokus på at fremme et arbejdsmiljø, der er fri for diskrimination, og hvor medarbejdere behandles med værdighed og respekt. I vores virksomhed er ansættelse baseret på den enkeltes fortjenester og kvalifikationer, som er direkte relateret til kompetencekrav i jobbet. Vi diskriminerer ikke nogen medarbejder eller jobansøger baseret på race, etnicitet, nationalitet, herkomst, genetiske oplysninger, statsborgerskab, religion, alder, køn, kønsidentitet/udtryk, seksuel orientering, graviditet, civilstand, handicap eller andre beskyttede karakteristika efter gældende love eller regler. Vi overholder disse principper i alle aspekter af ansættelse, herunder rekruttering, ansættelse, uddannelse, kompensation, forfremmelse og fordele.

 
Ansøgningsfrist: 04-07-2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Hjemmeside: http://www.aalborgportland.dk


Send ansøgning