• Vedligeholdelsestekniker til Aalborg Portland

Har du lyst til at blive en del af vores vedligeholdelsesafdeling i en dynamisk virksomhed, og bliver du motiveret af at kunne arbejde selvstændigt med masser af frihed under ansvar? Så er du måske vores nye kollega.

I det daglige spiller du en vigtig rolle i vores forebyggende vedligeholdelsesafdeling og du bliver en del af ‘Inspection and Lubrication’-afdelingen, som består af fire Inspektører og fem øvrige vedligeholdelsesteknikere med fokus på smøring.  

Som vores nye vedligeholdelsestekniker vil du sammen med dine kolleger i teamet være ansvarlig for systematisk smøring af fabrikkens produktionsudstyr med henblik på at sikre pålidelighed af anlæggene. Dette kræver at du evner at arbejde proaktivt og selvstændigt, mens du struktureret planlægger din hverdag med fokus på effektivitet. 

Du vil således planlægge din egen hverdag ud fra smøringsopgaverne, som du løbende vil blive orienteret om via vores interne vedligeholdelsessystem. Dette foregår i SAP, hvorfor det er en fordel, hvis du har kendskab til dette.  

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af:

  • Smøring af anlæggene
  • Deltagelse på ugentlige afdelingsmøder
  • Opdatering af vores vedligeholdelsessystem

 

 Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig uddannelsesbaggrund som smed eller lignende, samt besidder et bredt kendskab til smøremidler. Det vil være en fordel, at du kan gøre dig forståelig på engelsk i både skrift og tale. Derudover forventer vi, at du har:

  • Et højt fagligt niveau og er kvalitetsbevidst
  • Gode samarbejdsevner
  • Omhyggelig og grundighed
  • Formår at arbejde under varmepåvirkning samt i højder
  • Gode IT-kompetencer (på brugerniveau)
  • Kendskab til SAP vil være en fordel
  • Truck-certifikat vil være en fordel, men dette er ikke et krav.


Som person er du en teamplayer, der går forrest, når opgaverne skal løses. Du kan bevare overblikket i en travl hverdag. Du er fleksibel og er villig til at yde en ekstra indsats når dette er påkrævet – herunder også i forbindelse med overarbejde, som typisk vil være foranlediget af stop i produktionen.

Kontakt Supervisor Gert Klitgaard på 2429 1311 for yderligere information. Vi kalder løbende til samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Aalborg Portland tilbyder lige muligheder for alle og har aktivt fokus på at fremme et arbejdsmiljø, der er fri for diskrimination, og hvor medarbejdere behandles med værdighed og respekt. I vores virksomhed er ansættelse baseret på den enkeltes fortjenester og kvalifikationer, som er direkte relateret til kompetencekrav i jobbet. Vi diskriminerer ikke nogen medarbejder eller jobansøger baseret på race, etnicitet, nationalitet, herkomst, genetiske oplysninger, statsborgerskab, religion, alder, køn, kønsidentitet/udtryk, seksuel orientering, graviditet, civilstand, handicap eller andre beskyttede karakteristika efter gældende love eller regler. Vi overholder disse principper i alle aspekter af ansættelse, herunder rekruttering, ansættelse, uddannelse, kompensation, forfremmelse og fordele.

 
Ansøgningsfrist: 30-09-2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Hjemmeside: http://www.aalborgportland.dk


Send ansøgning