• Teknisk Marketing Koordinator

Som medarbejder i Aalborg Portland kan du være med til at skabe en bæredygtig og solid fremtid for vores forretning og for vores planet. Råmaterialerne til fremstilling af cement findes til overflod i vores undergrund, og slutproduktet, beton, er et unikt byggemateriale, der også i fremtiden vil fortsætte med at være fundamentet for global bæredygtig udvikling. Fremstillingen af beton kræver materialer, der findes lokalt: sten, sand, vand og cement.

 

Cement og betons positive miljøegenskaber er veldokumenterede. Efter bare få år er den samlede mængde energi, der er brugt på at bygge og vedligeholde betonkonstruktioner lavere end for tilsvarende konstruktioner bygget af andre materialer. Vil du også arbejde solidt og bæredygtigt?

 

Aalborg Portland Salg & Marketing afdeling søger en teknisk marketing koordinator som omdrejningspunkt for indsamling, opdatering og kommunikation af egne og konkurrenters produktdata i Nordic & Baltic Regionen.

Du bliver del af Salg & Marketing afdelingen i Aalborg med direkte reference til den kommercielle direktør. I det daglige vil du være en vigtig del af marketingteamet, der også dækker kommerciel marketing og markedsanalyse. Derudover vil du få en bred berøringsflade i hele virksomheden. 

 

Dine fokusområder bliver;

• Ansvarlig for udarbejdelse, validering og formidling af kvalitetsdata i form af ugentlig cement information, ydeevnedeklarationer, produktdatablade mm.

• Opdatering af produktdata og lovpligtige instruktioner på emballage og følgesedler 

• Overvågning af konkurrerende produkter inkl. indhentning af produktdata

• Assistance på vedligeholdelse af kunde data og kontrakter

• Koordinering af diverse artikler og annoncer i relevante fagtekniske publikationer

• Koordinering og opdatering af kunders brug af teknisk bistand og rådgivning

• Administration af kundeadgange til Ekstranet og IT-værktøjer

• Udsendelse af cementprøver til kunder i Danmark og udlandet

• Deltagelse i udvikling, drift og indhold på website, intranet, ekstranet og Showpad med fokus på teknisk data.

• Planlægning og produktion af produktpræsentationer i printet og digital form til brug på vore platforme

• Deltagelse i planlægning og afholdelse af messer, udstillinger og kundeevents

Dine kompetencer

Vores nye medarbejder har en relevant videregående uddannelse indenfor kontor, administration, økonomi eller lignende. Vi forestiller os, at du har 2-4 års erfaring i lignende rolle. Du har god teknisk forståelse og kan bevare overblikket og prioritere i en varieret hverdag. Har du kendskab til vores produktsortiment/cementbranchen er det kun et plus.

Dedikeret ejerskab for ansvarsområder er et must, på samme måde som god forretningsforståelse er det! Endvidere er du struktureret og systematisk med stærke kommunikations- og samarbejdsevner.  

Du taler flydende dansk og engelsk og arbejder hjemmevant med Officepakken. Erfaring med SAP, Salesforce, Showpad, Umbraco/Wordpress er en fordel. 

Du bliver ikke alene!

Aalborg Portland tilbyder dig at blive del af et lille team på 3 mennesker i Aalborg, som er ansvarlige for marketing for Aalborg Portland A/S og samarbejder med vores kommunikations & marketing afdelinger på regionalt og globalt niveau, f.eks. på Employer Branding.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning via vores hjemmeside senest den 26. marts 2018.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Commercial Director, René Fich Jespersen på rene.f.jespersen@aalborgportland.com eller 20 22 02 80.

 

Solid Rocks! Bliv en del af vores konstante stræben efter at drive en sund forretning, mens vi minimerer vores miljøbelastning. Som Danmarks største energi forbruger giver det rent overskud, når du optimerer vores forbrug af energiressourcer gennem genbrug og industriel symbiose i alle led af vores værdikæde. Sammen gør vi bæredygtig produktion til en solid forretning.

Solid Rocks! Få mere at vide på www.aalborgportland.dk.

 
Ansøgningsfrist: 26-03-2018
Tiltrædelse: 01-06-2018
Hjemmeside: http://www.aalborgportland.dk


Send ansøgning